Dongguan AF Garment Co., LTd.

ЧЗВ

Време за освобождаване: 2021-08-07 17:11:29  Хитове: 8

1. Какво можете да предложите?

Можем да предложим нашите продукти и ODM/OEM услуги.


2. Вие производител ли сте или търговска компания?

Ние сме производител с повече от 15-ти калибър.-години богат на опит в производството на дрехи, включително небрежно за възрастни, спорт за възрастни и деца'облекло. 

Изберете нас, можете да купувате продукти на конкурентна цена без сметка на търговското дружество, и ние можем да комуникираме директно с нашите дизайнери и работници, спестявайки време за чакане.


3. Ами ценовия диапазон? 

Да.'е просто диапазон, зависи от някои неща като количеството, обменния курс, материалната цена на времето и т.н...За последната цена, изпрати запитване до нас моля.Ние'Ще направим всичко възможно да отговорим на това възможно най-бързо.


4. Каква е вашата MOQ(минимално количество на поръчката)? 

Нашите MOQ са 100 парчета по дизайн с смесени размери, и имаме над 20-те цветове за вашия избор.За да можете да проверите качеството ни, ние сме добре дошли да направите индивидуални проби преди да поръчате едро.


5.За пакета?

Това зависи от стила на дрехите.Общо за летните облекла, едно парче в 1-цип опп-чанта, 80-те торби в 1-картон.картонен размер: 58*38*38cm


6. Какво?'Каква е политиката ти?

Можем да предоставим персонална проба за 50-долара на компютър.

И за образец на нов дизайн, таксата се връща, което означава, че ще я върнем в поръчката ви за насипни товари (най-малко 500-ки.


7. Какво?'За корабоплаването?

Обикновено превозваме стоките чрез DHL, UPS или по море.Таксата за доставка и обработка ще зависи от количеството на поръчката и местоназначението.


8. Може ли да сложа логото си на продуктите?

Разбира се, можем да отпечатаме логото чрез топлинно прехвърляне, печат на екрана и бродерия.Ако имате друга идея, свържете се с нас и ние ще се опитаме да ви удовлетворим.


9. Колко време е датата на доставка?

Това е около 15-ти.~35 дни след плащането на депозита.


предишен: ЧЗВ

Следващия: ЧЗВ